Câteva motive pentru care Martorii lui Iehova nu pot fi creştini! (2)

Tot la fel stau lucrurile şi cu naşterea din nou sau din Dumnezeu, deoarece Biblia precizează că numărul celor care se vor naşte din nou, nu este limitat; ci, după cum se spune în Ioan 1:12,13: „Dar TUTUROR (nu doar 144.000) celor ce l-au primit, adică celor ce cred în numele lui, le-a dat dreptul să fie copii ai lui Dumnezeu ,care au fost născuţi…din Dumnezeu”, deci poate cu adevărat ca cineva să creadă în Isus Cristos şi să nu fie născut din Dumnezeu? Nu! Căci TUTUROR li sa dat acest drept. Iar cine este născut din nou sau din Dumnezeu, are speranţă cerească după cum reiese din 1Petru 1:3,4. Un alt text biblic care arată ceva similar este 1Ioan 5:1 unde se precizează„ORICINE (nu doar o turmă mică) crede că Isus este Hristosul este născut din Dumnezeu…” dacă cineva nu este născut din Dumnezeu, înseamnă că nu crede cu adevărat în Isus, căci toţi care exercită o credinţă autentică în Isus, Unsul lui Dumnezeu sunt şi născuţi din nou. Căci în momentul când crezi că Isus a murit pentru tine şi că este Răscumpărătorul tău, devenind Domnul tău, primeşti Spiritul Sfânt care te ajută să omori faptele cărnii şi să rodeşti faptele spiritului (Efeseni 1:13,14; Galateni 3:26-29). De fapt, dacă nu eşti născut din Dumnezeu nu poţi birui lumea, şi atunci lupta ta cu păcatul este zadarnică (1Ioan 5:4). Acelaşi lucru spune Biblia şi despre fraţii lui Isus Cristos care nu sunt numai cei 144.000 din Ap.14:1-5, care sunt o clasă specială în cer, ci toţi care fac voia lui Dumnezeu (Matei 12:50; Marcu 3:35;), deci alege: ori faci voia lui Dumnezeu şi atunci eşti frate cu Cristos având speranţa cerească (Evrei 2:11; 3:1), ori nu eşti frate cu Cristos, dar atunci înseamnă că nu asculţi de Dumnezeu (Luca 8:21), ce alegi?

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în ANTI-MARTORII LUI IEHOVA, Opinie și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Câteva motive pentru care Martorii lui Iehova nu pot fi creştini! (2)

 1. roman zice:

  Dumnezeu cheama pe toti oameni la mantuire.In ideea ca toti ar raspunde chemarii-ce minunat ar fi-,nu ar putea sa spuna ca sa implinit numarul ,pentru ca ar face o nedreptate,si cum Dumnezeu nu este nedrept,e logic ca nu poate fi vorba de o limitare numerica.Sa ne intoarcem toti cu adevarat la Dumnezeu cu credinta si cu pocainta,nu cu traditii folclorico-religioase-chiar daca sunt frumoase-,ca locuri in Imparatia Domnului sunt pentru toti.O frumoasa cantare spune:Mai este loc in Cer si pentru tine,/Mai este loc in Cer pentru oricine. Mantuitorul ne cheama la El spunand: Veniti toti cei osteniti la Mine si Eu va voi da odihna.” Cautati pe Domnul cat se poate gasi,strigati-l cat este aproape”

  Apreciază

  • Dumnezeu a creat lumea si pamintul conform bibliei a lasat de mincare pentru toti indiferent de culoare , dar omeni au intrat in pacate dupa adam si eva , incontinuare oameni se nasc pacatosi dar pe calea credintei isi indreapta pacatele ne lasind loc la altele incontinuare , dar vedeti dumneavoastra , sint asa zisi crestini cu numele ei nu inteleg nimic dar spun ca sint crestinii omoara, mint si astai un adevar dumnezeu zice veniti la mine si voi da liniste loc cu verdeata ect. deci cei cu precadere sint chemati toti dar mai ales cei ce pacatuiesc iar cei ce ajuta la indreptarea lor vor fi alesi domnului,

   Apreciază

 2. marcu zice:

  Draga Sarivane…departe de Biblie „argumentele” tale ! Dumnezeu a creat Pamantul ca locuinta pt.Om. I-a binecuvantat pe primii oameni,spunandu-le:CRESTETI,INMULTITI-VA SI UMPLETI CER… pardon,PAMANTUL ! Dupa Potop,a reiterat binecuvantarea asupra lui Noe si a familiei sale.Isus,in Predica de pe Munte vorbeste despre CEI BLANZI CARE VOR MOSTENI PAMANTUL,dar si despre altii care vor mostenii REGATUL CERESC.Iata ca NU TOTI vor merge la cer……planul lui Dumnezeu fiind VESNIC si neschimbat !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s