Explicația științifică a celor 10 urgii – Bubele pe corp

Exod 9:8-10 Domnul a zis lui Moise şi lui Aaron: ,,Umpleţi-vă mînile cu cenuşă din cuptor, şi Moise s’o arunce spre cer, subt ochii lui Faraon.   Ea se va preface într’o ţărînă, care va acoperi toată ţara Egiptului; şi va da naştere, în toată ţara Egiptului, pe oameni şi pe dobitoace, la nişte bube pricinuite de nişte beşici ferbinţi.„ Ei au luat cenuşă din cuptor, şi s’au înfăţişat înaintea lui Faraon; Moise a aruncat-o spre cer, şi ea a dat naştere, pe oameni şi pe dobitoace, la nişte bube pricinuite de nişte beşici ferbinţi.

Boala care a atacat oamenii și animalele se numește “boala uitată”sau Sapi care este descrisă de vechii învăţaţi greci şi egipteni. Ea atacă oamenii şi animalele în aceiaşi măsură provocînd erupţii pe tot corpul. Această boală a fost folosită cu succes în Primul Război Mondial. Această boală este de obicei adusă de muscă de casă, pe care o întîlnim în pedeapsa a patra. Boala progresează şi duce la moarte. Israelitenii au evitat boala pentru că erau la o depărtare considerabilă.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Religie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Explicația științifică a celor 10 urgii – Bubele pe corp

  1. Boss zice:

    Poza pe care ai pus-o tu acolo e varicela?Ce treaba are cu Sapi sau aiureala aia care ai scris-o tu?Explicatia stiintifica pentru ”urgia”asta e de fapt, varicela.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s