Cum să faci un clip în Movie Maker (foto+music)

Cineva dintre prieteni m-a rugat să-i arăt cum se poate de făcut un clip în programul Movie Maker. Este cel mai simplu lucru pe care poţi să-l faci. Este un program simplu pentru fiecare şi nu necesită aptitudini mari pentru a lucra în el. Programul este în oricare computer cu sistemul Windows XP sau Windows Vista. În dependenţă de ceea ce doreşti să realizezi imporţi în program poze, clipuri sau fişiere audio. Pe scara timpului afişată mai jos aşezi în ordine fişierele importate. Movie Maker permite să foloseşti efecte de tranziţie între poze sau între cadrele din film inserate. Deasemenea poţi face şi efecte video ca film vechi, dispariţie etc. Este posibil ca la început sau în oricare loc al clipului pe care vrei să-l alcătuieşti să pui subtitre.
Am pus pe You Tube un clip pe care l-am făcut în Movie Maker ca să vă arăt cît este de simplu de lucrat în acest program.


După ce ai făcut ceea ce ţi-ai propus salvează clipul şi foloseşte una din opţiunile de salvare care oferă o calitate mai bună a filmului. Eu de exemplu am folosit 2,1 Mb and Pal. Lucraţi cît mai mult în program şi veţi reuşi.

Acest articol a fost publicat în Social. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

293 de răspunsuri la Cum să faci un clip în Movie Maker (foto+music)

  1. anda zice:

    eu tot nu stiu km se face un film……:(:(:(

    si km sa il salvez

    :((:((:((

    Apreciază

    • nicoleta zice:

      salut Anda, am vazut mesajul tau.. si ma gindesc ca te voi putea ajuta putin. Daca la tine widows media player ieste in engleza atunci minunat. Urmeaza instructiunile pe care ti le voi da si se va primi totul de minune.
      1. Deschide WMM (windows movie maker). pe stinga vei vedea ca scrie „Movie tasks”
      2. Capture video, aici tu poti sa importezi imagini, video, si tot asa mai departe. Daca vrei sa adaugi imagini, apesi pe import pictures. Dupa ce apesi pe aceasta iti va aparea o ferestruica de unde vei putea sa importezi imagini. Adica, my computer, my documents.. sau alta mapa in care tii tu imaginile. Apesi import.. si astepti putin pina se incarca pozele in WMM. Dupa aceasta selectezi o imagine sau mai multe si le cu ajutorul msului le tragi pe timeline. Acolo va fi scris ceva de genul acesta: „drag media to the timeline to begin making a movie”.
      3. La imaginile pe care le adaugi, tu poti sa pui efecte diferite. Tot acolo de unde ai importat imagini, mai jos este scris: „Edit Movie”. Aceasta inseamna ca aici poti sa pui efecte atit pentru imagini cit si pentru tranzactia dintre imagini.
      4. Desigur, muzica sau video clipuri daca vrei sa folosesti, le importezi ca si pe fotografii. Muzica o pui pe spatiul unde scrie Audio/Music.. iar video clipul intre pozele pe care le folosesti.
      5. Slavarea cliupului pe care il faci. Finish Movie. iti va aparea: save to my computer, save to CD, send to e-mail..si tot asa mai departe. Mai bine foloseste save to my computer. Insa fii atenta ca daca vrei sa salvezi aceasta nu se va intimpla in 2 secunde.. si va lua ceva timp. poate si 5 minute. I rabdare.

      Sper ca se va primi. Multa bafta si sper ca ai inteles ce am scris.. :)))

      Apreciază

    • byanka zice:

      buna…eo am reusit sa fac video…mam descurcat singurika…dar faza este ka as vrea sa fac ca intre poze sa fie un timp mai lung….deoarece am putine poze pentru toata melodia sh pe la jumatatea melodiei mi se termina pozele…ma puteti ajuta.?

      Apreciază

  2. anda zice:

    cn ma ajuta?

    plsssssssssss

    Apreciază

  3. danny zice:

    deci eu nuj unde pot gasi programul MOvie Maker poti sa ma ajuti ?

    Apreciază

  4. Danny cauta pe Google download Movie Maker si poti gasi orice versiune doresti.
    Ciprian.

    Apreciază

  5. maus zice:

    mie nu imi merge sa salvez… :(( cand trebuie sa dau next pentru a 3a oara pentru a salva in my computer se ” blocheaza” si butonul „next” nu mai merge folosit 😐 va rog sa ma ajutatzi si pe mn cat mai repede daca este posibil… VA MULTZUMESC ANTICIPAT!

    Apreciază

    • nicoleta zice:

      Salut maus :))
      ai rabdare cu programul acesta, el cind salveaza ii trebuie mult timp. Daca tu in clipul tau ai folosit mult poze, muzica si tot asa mai departe atunci el va salva aceasta in nu mai putin de 5 minute. apeasa pe next si cind ajungi la ceea ca scrie.. saving movie… lasa-l sa lucreze… inca ceva, straduiete sa nu lucrezi in acel timp la computer.. se poate bloca.

      Succese
      Nicoleta

      Apreciază

  6. alina zice:

    cum fac sa mearga un filmulet de la sfarsit la inceput,adik in sens invers in movie maker?ast rasp

    Apreciază

  7. Robby zice:

    Eu editez un film acu si nush cum sa bag o poza in film fara ca aceasta sa aiba un efecte de Fade sau ceva, sa apare instantaneu unde il bag in Timeline .

    Ast rasp
    ms.

    Apreciază

  8. yoyo zice:

    salll…..eu pot face….:p:p

    Apreciază

  9. delia zice:

    cn imi da si mie programu asta?!va rog frumos!

    Apreciază

  10. asex zice:

    de unde treb sal decarc??

    va rog ajutatima:D

    Apreciază

  11. Dj_edgar zice:

    de unde sepoate de luat programa asta

    Apreciază

  12. Andreea zice:

    cum sa gasesc in computerul meu programul daca e Windows XP

    Apreciază

  13. Andreea zice:

    am gasit programul dar cum includ pozele??????????

    Apreciază

  14. Andreea zice:

    am gasit insa nu ma prea pricep!!!!!!!!:(

    Apreciază

  15. Mardari Igor zice:

    ma gasiti la id’ul igor.mardari si va explic cum se lucreaza cu movie maker

    Apreciază

  16. Melody zice:

    Buna , vreau sa te intreb cum sa fac un clip din bucati de video , adica sa iau o bucata dintr-un clip , o alta din altul etc ….si sa fac un sigur video , eventual mai lung .Nu stiu daca este posibil si daca este , cu ce program ?
    Eu , de ex , lucrez cu One True Media si este ok , dar folosesc doar imagini. Movie Maker nu este cea mai buna optiune pentru mine ….:(
    Daca , crezi ca imi poti da un sfat , astept raspunsul tau si iti multumesc !!!

    pa-pa

    Apreciază

  17. dEea zice:

    Hei .. deci, stiu cum se foloseste, fac totul cum trebuie, dar cand incerc sa-l bag pe youtube, mi-l incarca si-mi zice ca nu e formatul bun. Cum il trec in alt format ?

    Apreciază

  18. ZaiKo zice:

    fratilor stiu programu dar am vazut pe youtube astia fac videouri cu jocuri cum fac? plm//…sa fac video cu un joc

    Apreciază

    • aurel1967 zice:

      in primul rand ,iti amintesc ca asta e site de copii crestini…asa ca alea trei litere dinainte de dublu slash te exclud din echipa respectiva.

      raspunsul la intrebarea ta?…nu merge cu movie maker ci trebe sa ai un program de editare flash player

      Apreciază

  19. dEEa zice:

    Mey..Am bagat poze, muzica tot. Dar cand sa`l salvez in comp`efectiv imi iasa din aplicatie..
    Dk mai trebuie instalat ceva sau nush`..Ziceti`mi va rog:*

    Apreciază

  20. IoaNa zice:

    m-au ajutat si pe mine ft mult informatiile pe care le-ati dat la intrebarile noastre. va multumesc!
    as avea si eu o intrebare : cum as putea sa descriu fiecare poza din film (sa apara ca o subtitrare pt fiecare in parte) … bineinteles daca exista opiunea asta? … sper sa intelegeti ce vreau sa zic 🙂

    Apreciază

  21. Romy zice:

    Salut, cum fac sa import de pe o camera video ceea ce am filmat pe o caseta mini-dv? Pot folosi movie meker?? daca da cum?? Merci

    Apreciază

  22. Briliantu zice:

    la mn..cand pun a 4-a img in timeline da eroare shi se blocheaza:|

    Apreciază

  23. Dragos AlexY zice:

    am si eu o intrebare:-?……..defapt o nelamurire……deci: vreau sa fac un film……dupa ce l-am facut, vreau sa il vad invers……in sensu sa vada total opus de cum a mers el prima oara……si sa salvez….e o chestie cam complicata….stie cineva, ceva cum pot face asta ?:|……id meo one_love_dragosh ! pls help me :-t

    Apreciază

  24. cristina zice:

    buna..am si eu o nelamurire.. cum pot capta secvente din alte filmulete si sa le pun intrun alt film? 😀

    Apreciază

  25. ana cretu zice:

    am scos aceasta programa da nu merge……………………..de ceeeeeeeee?????????????????

    Apreciază

  26. wake2.0 zice:

    eu nu stiu unde trebuie sa pun melodia:)))
    please:) ajuta-ma:)!

    Apreciază

  27. lorena zice:

    buna,va rog ajutati-ma si pe mine: de fiecare data cand pun o melodie se inchide programul.ce pot face?

    Apreciază

  28. ioan zice:

    citesc intrebarile si… raspunsurile.. ciprian ,cum sa faci pe cineva sa inteleaga … atit timp cit..nu stie nimic de… foto de film ,de calculator sa nu creada cineva ca e usor :am facut fotografii am filmat cu diferite camere (am sony) la nunti,petreceri,imormintari…. cu tot respectul pentru cei ce nu stiu .. si care doresc sa invete… trebiue sa citesti si pe urma sa vezi la cineva … atunci stii ce ai citit… dar nu poti face toate … cu moviemaker dintro data … trebuie … rabdare … va inteleg si va respect dorintele de a invata … dar cautati pe cineva care a mai lucrat… succes

    Apreciază

  29. ioan zice:

    MOVIE MAKER–este in WINDOWS in programe in orce calculator… clic,incio,programe-si aici se gaseste il deschizi si dai…ajutor… si asa incepi… dar cu foto.. intii cai mai usor.(trebiue sa ai fotografii in calculator) . in stinga sus ai pag… importar-descchizi unde le ai si se incarca in pag de .. movie…apasat stinga maus le cobori jos in banda de-video … atentie sa fie deschisa banda cu scala grafica nu cu scala de timp(e mai usor ptr. inceput) pe rind pe fiecare care doresti, cind le pui se descghide ecranul vizor dreapta si le vezi .. pe urma stinga sus unde ai importat pozeleai efecte clic.. se deschide o pag. cu toate .. ce vrei clic stinga apasat si le aduci intre poze…. importar titlu stinga sus … scrii ce vrei inainte de … poze,film si clic adaugat la video .. aici e putin mai greu… alegi literele, culorile(formatul) mixajele (unde vrei sa fie scrisul pe poza … dedesubt… in dreapta… jos..)si cum vrei sa apara scrisul in miscare… ce alegi dar trb. putina experenta il adaugi pe urma inca o data clic crez titlu ptr. final de video clic stinga apasat sil adaugi la sfirsit de poze.. importi muzica … din calc.. sonate de beitowen… apare linga poze in mijloc o aduci jos cu mausul in banda de muzica … daca nu ajunge o mai pui odata daca e mai lunga ca video de poze cu mausul in capat o aduni cit e fotogramele si daca vrei sa ti faca totul calculatorul… clic stinga sus la importar si … CREAR MOVIE rabdare si nu totul dintro data … atentie poze .. importar imagini – video .. daca ai in calc .. importar video … daca ai camera de filmat.. direct din cam sau dupa ce descarci in calc. … succes

    Apreciază

  30. Ioana zice:

    am si eu o problema…poate pare banala dar…cand vreau sa dau import video imi apare fereastra dau click pe clip si imi da eroare de genu: could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box.
    nuj ce sa fac ce trb mai intai sa fac…chiar nu stiu sper sa ma ajutati si pe mn:)

    Apreciază

  31. mariii zice:

    am importat pozele ..da nush ce fac mai departe 😀

    Apreciază

  32. Elena zice:

    Cum pot pune text in Movie Maker?as vrea sa pun text pe imaginele alea care au anumite efecte !te rog…daca ma poti ajuta…am nevoie urgent pt un proiect….

    Apreciază

  33. Bitzu zice:

    m-am gandit sa va ajut. am vazut ca multi dintre voi vreti sa downloadati programul. dar nu are rost. ca sa gasiti programul faceti urmatoarele lucruri: dati click pe butonul start, apoi dati la search, all files and folders, si scrieti in spatiul gol Movie Maker. apoi asteptati sa caute. dupa un timp va afisa ce a gasit si voi trebuie sa dati apoi click pe fisierul in care este folderul si apoi sa lansati programul. sau in loc sa dati click pe folder, puteti lansa programul direct(depinde cum a gasit calculatorul). daca calculatorul nu gaseste nimic. atunci intrati pe google si scrieti download movie maker, apoi search. de aici va descurcati. sper ca v-am ajutat.

    Bye si succes la cautat 😉

    Apreciază

  34. laura zice:

    super mia iesit ms nicoleta :*

    Apreciază

  35. claudia zice:

    te rog sa imi dai un sfat….am poze si doresc sa pun diferite imagini din peisaj sau sa schimb in alt fel…mai am un videoclip facut acasa si doresc sa il fac cumva sa fie in peisaj…nu stiu si doresc sa reusesc…te rog explicam!

    Apreciază

  36. Razvan zice:

    Buna
    Cand deschid movie makerul imi da eroare si scrie asa:
    The file for video transitions and effects is missing
    Ast rasp plss (I NEED HELP)

    Apreciază

  37. Yonutz zice:

    Stiu sa utilizez cat de cat WMM-ul insa am de facut un proiect in care vreau sa pun o pagina goala, eventual un fundal pe care sa pun doua imagini si sa pun si ceva scris, adica un pic mai mult. ma ajuta cineva?
    Ms anticipat

    Apreciază

  38. Marian zice:

    Cum fac sa mearga Video Tranzmiton ca mie imi apare nume ala cu efect dati Mesaj pe ilike_fizidrinx@yahoo.com pe messenger ca am mai sris asa si ei miau dat pe email astept raspunsuri

    Apreciază

  39. Puiu zice:

    Cum pot cshimba imaginea de pe fundal a unui film?De exemplu eu ma filmez in sufragerie la mine,dar pun o alta imagine de fundal,de exemplu un desert,si apoi filmul sa fie ceva de genul ca eu ma misc prin desert,nu la mine in sufragerie.Va rog sa ma ajutatzi.

    Apreciază

  40. Ale zice:

    Buna , am si eu o mica problema . Am reusit sa fac si eu un filmulet cu acest program , dar desi am pus melodia acolo unde trebuie si imi arata ca e acolo, nu se aude absolut nimic in timpul filmuletului. Poate cineva sa ma ajute?

    Apreciază

  41. Anonimus zice:

    Deci pentru toti ! Movie maker are orice calculator ! cautati in Local disc c/program list/movie maker ! trebuie sa-l aveti

    Apreciază

  42. alocica zice:

    va rog mult sa ma ajutati si pe mine,caci la mine e in italiana si nu ma prea pricep.mersi mult…

    Apreciază

  43. Claudiu zice:

    nu ne ajuti deloc 😦

    Apreciază

  44. STEFANESCU FLORIN zice:

    Salutari.via-a-vis de movie maker ,eu va recomand sa lucrati si cu NERO 7.5 care este bunicel la facut de filmulete din bucati,slideshow, si multe altele.Cu el puteti adauga efecte de imagine,text care tranverseaza sau curge peste imagine,etc.Eu il folosesc de mult si sint destul de multumit de el.Cu stima FLORIN.

    Apreciază

  45. Dimitrie Milea zice:

    Va rog sa ma ajutati;cand dau import movies,se incarca prima bara apoi se blocheaza,si nu se importeaza!ce safac?

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      Verificati posibilitatile computerului. Daca are procesorul si RAM bun atunci este vorba despre program, incercati sa-l reinstalati. In speranta ca am reusit sa va ajut, va doresc succes.

      Apreciază

  46. Bianca_S zice:

    …..problema mea este…….dupa ce salvez prezentarea facuta nu mi se vad pozele, doar canta muzica…..ce trebuie sa fac?…..:D;)

    Apreciază

  47. flory zice:

    deci:( va rog frumos am gasit programul am pus si un video si o melodie le`am combinat dar video este mai mic decat melodia si eu vreau sa se termine odata cu clipul si melodia si apoi sa il salvez va rog:(?

    Apreciază

  48. flory zice:

    de ce nu tine clipul kt sunt poze ci continua pentru a se termina melodia? plzz ajutor:((

    Apreciază

  49. AleXboSk zice:

    Salut Nicoleta te rog mult ..ai putea sa ma ajuti sa fac si eu un film cu movie maker..nu stiu cum sa pun melodia si imaginile …deci nu stiu pls…ajutama vreau sa fac un video unei pers dragi dea murit :((:(( ..pls id de mess omg_ghost96

    Apreciază

  50. flory zice:

    eu am 13 ani si am reusit sa fac tot ceea ce mi`ai propus:D va multumesc 🙂

    Apreciază

  51. Adelina zice:

    multumesc mult nicoleta. m`a ajutat mult . esti o scumpa :*:*:*

    Apreciază

  52. iulik zice:

    salutare,eu cand incarc sa adaug mai multe poze imi iese din program,stie cineva de ce?

    Apreciază

  53. iulik zice:

    am reinstalat programul,i-am dat si restart,dar face lafel,cand pun mai mult de 6 poze imi iese din program:((

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      Nu am intilnit niciodata asa ceva. Atunci uninstal din programe, restarteaza computerul, intaleaza programa din nou si sa-mi zici atunci cum merge. Mult succes.

      Apreciază

  54. iulik zice:

    oke mersi acu ma uit

    Apreciază

  55. IoaNa zice:

    se pot scrie texte pe poze din WMM ? daca da, cum?

    am inteles ca inainte de fimulet se poate adauga text, dar n-am inteles exact cum…

    multumesc anticipat
    ioana

    Apreciază

  56. niko zice:

    gasesc acest program adica movie maker si daca am windows 7

    Apreciază

  57. niko zice:

    poi as vrea sa fac cateva filmulete si chiar nu il gasesc inainte cand aveam windows xp puteam sa fac dar acum habar nu am unde e.ms pentru raspuns

    Apreciază

  58. flory zice:

    va rog frumos nu vreau sa mai primesc emailuri am inteles toate aceste lucruri si va multumesc dar nu mai vreau emailuri sper ca cineva sa ia in considerare aceasta rugaminte.

    Apreciază

  59. mihai zice:

    Care e cea mai buna versiune de MOVIE MAKER?

    Apreciază

  60. YuLyAnA zice:

    gataaaaaa ……..am reusith din prima!!!

    Apreciază

  61. Alys zice:

    Am si eu o intrebare…daca vreau ca muzica sa apara gradat in movie maker? :Dstiu ca e o optiune dar nu stiu unde:D..te rog raspundemi;;)

    Apreciază

  62. Cornel zice:

    Buna. Ma puteti ajuta si pe mine? Eu vreau sa pun o piesa intreaga (aprox. 4 min) si o singura poza, se poate? Daca da, cum? Am incercat si imi scrie ca trebuie sa pun poze pt. minim 30s… Multumesc.
    Un paste fericit sa aveti alaturi de cei dragi

    Apreciază

  63. ady zice:

    am in pc 2 filme care se deschid cu bsplayeru si pe care movie makeru nu le vede ( au extensia mp4) ..c sa fac k sa le poata vedea?

    Apreciază

  64. ady zice:

    si eu tot pe XP folosesc …… spunemi u mai bn c format au filmele tale si le convertesc eu sau vad c fac

    Apreciază

  65. ady zice:

    ok mersi

    Apreciază

  66. flory zice:

    DECI NU VREAU SA MAI PRIMESC EMAILURI SE POATEEEE?:| DE AICI MULTUMESC:*!

    Apreciază

  67. Mariancik zice:

    buna,ajutatima si pe mine va rog….vreau sa creez un clip din poze dar cind dau sa import poze imi vine eroare si ma intraba daca sami trimita atceot de la eroare apas pe da si imi ies din program,si de fiecare data asa…astept raspuns

    Apreciază

  68. loredana zice:

    Daca am facut un clip, pot continua sa-l fac?Adica vreau sa mai adaug ceva la sfarsit…Va rog ajutati-ma!

    Apreciază

  69. ruxandra zice:

    ajutatima va rog…. nush la cn sa mai intreb !
    iata problema : vreau sa fac un clip dintr-un filmulet filmat cu digitalul, si cind sa caut acest filmulet ca sai pun o melodie pe fon,sau sa streg careva secvente,intr-un cuvint sa pot sa lucrez la el , programa Windows Movie Maker nu mil detecteaza, nu mi-l arata, dc ???? ( numi arata nici un video existent) ce sa fac, da va rog explicit … :(:(:(
    va roggggg ajutati-ma

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      Cauta un program de conversie care sa schimbe formatul fisierului tau video in format AVI, sau de alt gen, acceptat de WMM. Apoi poti face ce doresti cu el, sa-i adaugi muzica si efectele speciale dorite. Mult succes.

      Apreciază

  70. ruxandra zice:

    mersi mult ciprian ! sa rezolvat problema ……
    mii de multumiri din tot sufletul ,, pa-pa !

    Apreciază

  71. Loler zice:

    plss add yoow_sk8er…am ji eu nevoie de help:D cum bag clipu in WMM plss add:)

    Apreciază

  72. claudiu zice:

    Salut,am vrut sa fac un videoclip in movie maker..poze merg bagate dar muzica nu. Imi apare: could not be imported. Unspecified error

    😦 ce sa aibe?

    Apreciază

  73. moni zice:

    Buna, am eu o intrebare….de ce nu pot sa vad ce lucrez in patratul negru din dreapta…se aude vocea dar filmarea nu se vede…de ce? 😦 pls cine ma ajuta si pe mine

    Apreciază

  74. Marius zice:

    Salut .. Cine ma poate ajuta si pe mine cu un clip ? Imi trebuie pentru scoala si nu prea ma pricep .. va rog .. ma puteti cauta pe y!m @ draky_2008 .. Multumesc mult 🙂
    PS. Clipul imi trebuie pana Luni (24.05)

    Apreciază

  75. Emilia zice:

    Buna! Sunt Emilia. Am descoperit movie-makerul acum 2 ani , din gresela. Am invatat singura sa ma descurc cu el , si acum ma pricep foarte bine la a umbla in WMM. Insa am o problema. In ciuda faptului ca stiu sa fac mai multe lucruri in wmm chiar daca nu le aplic , am descperit ca in ultimul timp , cand montez filmulete, constat ca am nevoie de subtitrate si nu o gasesc. Se poate face asa cva in wmm? SPER!

    Astept raspuns , te rog frumos.
    Multumesc anticipat , Emilia.

    Apreciază

  76. lili zice:

    multumesc mult nicoleta cu ajutorul tau am reusit sa fac un filmulet sooper
    pooop dulce

    Apreciază

  77. teddy zice:

    hey msz >:D< in sf am reusit sa-mi fac propriul video ;x

    Apreciază

  78. Stefi zice:

    Buna!Am facut exact cum ati explicat dar cand vad „filmul”apare doar melodia nu si pozele.Si cum schimb formatul?Sa fie mpeg

    Apreciază

  79. alex zice:

    sall….mie nu mi se salveaza clipul dau save my computer si mi se inchide aplikatia si nu se salveaza nimik vreau si eu potin ajutor va rogg….

    Apreciază

  80. alex zice:

    mie nu i-mi apare la slvare sa dau next……..de 3 zile incerc sa fac clipu asta si nu reusesc va rog ajutati-ma si pe mne
    al3x

    Apreciază

  81. alex zice:

    si inca o intrb dak puteti sa i-mi rasp……dak intr-un final reusesc sa salvez clipu unde se salveaza???????sunt cu nervii la pamant…..ast un rasp va rogg

    Apreciază

  82. mircea zice:

    mie nu imi merge poza…de ce ? trebuie un format anume?

    Apreciază

  83. alex zice:

    nu imi da si mie nimeni nikiun rasp……nu mi se salveaza clipu ke fac?

    Apreciază

  84. birlik zice:

    Salut,am si eu o problema,pot sa stiu daca pot sterge coloana sonora a unui video clip cu wmm si cum ?
    Multam fain 🙂

    Apreciază

  85. stefania zice:

    am facut un video pe windows movie maker si l-am salvat in my computer asta de vreo 1 sapt. vreau sa il pun pe youtube dar zice ca trebuie sa il schimb in avi sau mrg cum fac?

    Apreciază

  86. patricia zice:

    buna. 🙂 acum fac primul video in wmm 😀 am adaugat poze, muzica, efecte… tot 🙂 dar muzica nu se aude bine… se aude ca si cum ar fi inregistrata… [ de la radio… sau ceva de genu’ 😐 ] care este problema? :-??

    Apreciază

  87. Andrei zice:

    mie mia mers multumesc mult ciprian & nicoleta

    Apreciază

  88. Ionutz zice:

    Asi avea o nelamurire cu privire la sunet , am pus melodia in video (am dat la volum mare ) si nu se aude cum trebuie….Deci cand o incerc (inainte de al pune) merge , insa dupa ce o pun nu se aude decat niste zgomote deranjante. Terog spunemi ce se intampla sau cum sa remediez problema ..

    Apreciază

  89. cristina zice:

    ms mult nicoleta mai ajutat f mult iti multumesc mult

    Apreciază

  90. tibi zice:

    eu caut un program care sa faca filme din poza nu sa le deruleze

    Apreciază

  91. kasy zice:

    deki….vreau sa fac un clip…am windows vista….dar nu gasescmovie majer in kalkulator…unde il gasesc …sau de unde sal iau??

    Apreciază

  92. Cristi zice:

    deci eu salvez tot ,dar nu il pot pune pe youtube:|

    Apreciază

  93. Cristi zice:

    Mai putea ajuta? adauga te rog id-ul urete_09

    Apreciază

  94. Sonya zice:

    as vrea sa stiu cum pot sa pun sa stea mai mult o poza …o lasa doar cateva secunde si eu vreau de ex 1 min cum fac?:D

    Apreciază

  95. ingeras zice:

    Cum sa salvesz programa Win Vista sau Win XP de pe google,astep ras.Va rog mult

    Apreciază

  96. ingeras zice:

    cum sa salves win vista sau xp de pe google?????????

    Apreciază

  97. Claudiu zice:

    am fkt filmul cu nush cum sa`l salvez…dau Save Project nu mere, dau Save Movie nu mere…cum fac sa mi-l salveze?:D

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      Save project inseamna sa salvezi ordinea in care sunt aranjate pozele si video. Save movie on my computer trebuie sa faci, apoi alege optiunile video, si clipul se salveaza.

      Apreciază

  98. Alex zice:

    Pozele pe care vreau sa le fac nu vreau sa le bag pe youTube, intelegi…???
    Eu am Windows7 ci nu XP 😦 .
    Vreau sa-mi ramana la mine in computer si sa-mi fac in felul urmator :
    1 – sa nu ma folosesc deloc de internet.
    2 – sa-mi aleg pozele pe care mi le plac mie.
    3 – muzica pe care mi-o place mie.
    4 – video cu pozele mele si muzica pe care mi-o place mie.
    Ce program imi trebuie sa-l folosesc la de am scis mai in sus ?
    Te rog ajuta-ma!
    Multumesc !
    Alex.

    Apreciază

  99. angelstar12 zice:

    cum fac un filmuletz de 4 min si in 50 si ceva de secunde?va rog ajutati’ma.am facut un filmuletz si dureaza cam 50 de secunde dar mie dupa ultima poza imi face pauza pana la 4 min.vreau sa se opreasca imediat dupa ultima poza.cum fac?

    Apreciază

  100. Malina zice:

    Hey!Salut!Am urmat toti pasii:am importat pozele le-am pus pe time line,apoi am importat si muzica am puso si pe ea la audio/music dar cand dau play melodia merge dar pozele nu se vad.Care ar fi problema?Va rog ajutati`ma!

    Apreciază

  101. Alina zice:

    Stie cineva daca pot micsora scrisul in movie maker? Vreau sa fac un filmulet si totodata sa si scriu cate ceva la fiecare poza dar imi apare scrisul pe toata imaginea. As vrea sa scrie ceva mai mic. Daca se poate si stiti cum, va rog sa-mi spuneti si mie. Va multumesc

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      Uita-te la Titles and credits si o sa gasesti.

      Apreciază

      • alina zice:

        Sincer am cautat la titles and credits dar nu am gasit.Este acolo size…increase,decrease dar nu micsoreaza. Eu vreau sa aleg eu de cat sa fie scrisul,de 12,14 dar cred ca nu are asa ceva. Daca stii tu mai exact te rog spune-mi si mie. Iti multumesc!

        Apreciază

      • Ciprian Sarivan zice:

        Alege unde sa fie Titles and Credits, before, after. Imediat iti apare ce sa scrii, si de acolo maresti sau micsorezi scrisul. Daca deja ai scris, priveste pe linia timpului unde este scrisul si fa dublu click pe el si se va deschide permitindu-ti sa faci modificari. Sper sa te ajute.
        Ciprian Sarivan

        Apreciază

      • alina zice:

        Da am incercat ambele variante dar nu imi arata de unde sa-l fac mai mic…adica de 12,de 14. Apare decat casuta unde sa scriu si atat,iar apoi daca dau la change the text font and color apare font(B, I , U),color,transparency, size(increase,decrease).Nimic altceva. In concluzie nu am reusit.Oricum iti multumesc foarte mult, mai rar gasesti pe cineva sa-ti explice asa cum o faci tu si mai ales fara sa te cunoasca. Inca o data iti multumesc. O seara buna

        Apreciază

  102. Aleks zice:

    Oameni dragi , luati de pe internet un program ca Ulead video studio sau Adobe after effects si cautati tutoriale pe google sunt o multime si asta e tot ! Cine doreste tare si are timp se va descurca!

    Apreciază

  103. Dany zice:

    Mersi mult!!!mi`ai fost de mare ajutor!!

    Apreciază

  104. emyl80 zice:

    Ok, am instalat programul. Am mai folosit inainte muvee reveal si photodex insa aici nu stiu de ce nu merge sa adaug cateva cuvinte pe o imagine… eu vreau sa fac un videoclip din imagini exact ca cel prezentat de tine mai sus, insa as mai vrea ca pe fiecare imagine sa imi apara cate un citat sa spunem… se poate asa ceva ? pentru ca eu oricat am incercat nu am gasit aceasta optiune la windows movie maker… mersi de intelegere si sper sa nu fi deranjat…

    Apreciază

  105. calugar zice:

    este facut un film in photodex,cum as putea da sterg sau sa adaug in secventa

    Apreciază

  106. Nicu zice:

    Nici nu-mi vine sa cred ca pentru unii este atat de complicat , Movie maker.
    Recunosc ca si eu am inceput cu movie-maker,dar nu mi sa parut atat de greu.
    Acum folosesc Corel video studio, si Canopus edius pro 6.
    Pentru astea trebuie un calculator cu memorie serioasa .

    Apreciază

  107. Nicu zice:

    Ca sa scurtezi un film de unde vrei , si pana unde vrei tu , poti sa o faci insasi cu programul in care lucrezi ,adica movie maker, sau oricare altu program in care ai adaugat filmul , nu e nevoie de Avi split sau oricare alt soft ,te chinuiesti prea mult si pierzi o groaza de timp.
    UN FILM SE POATE SCURTA CU ORICE PROGRAM DE EDITARE pentri videoclip.

    Apreciază

  108. ionut zice:

    salut dati-mi si mie ajutor am filmat cu tel mobil 10 15 min si vreau sa ii adaug muzica pe fundal am incercat cu movie maker dar nu merge decit cu pozele de ce nu si cu video? am convertit din mpeg4 in avi si tot nu vrea ,cind import video importa putin apoi da eroare de ce ? ,sau spunetimi un alt program free care poate face asa ceva ms

    Apreciază

  109. marius zice:

    eu am fak totul pana sa salvez.dau la finish movie si imi apare und sa salvez,dar mai departe si imi zik ka nu pot sa salvez akolo si sa verific dak sursa originala folosita in video este aviabila..cv de genu..cn ma poate ajuta si pe mn????plizzz

    Apreciază

  110. Nicu zice:

    Bai fratilor , si ma refer la toti, trebuie sa stiti si voi deacum incolo , Movie maker este un program destul de bun pentru incepatori , dar si foarte PRETENTIOS in sensul ca nu accepta orice format VIDEO cat despre cele de pe telefoanele mobile nici sa nu va ganditi
    formatul video de pe tl.mobil trebuie mai intai convertit in format VCD sau avi, dar sa stiti ca claritatea imaginii scade. Cautati pe net programul Video Convertor care accepta toate formatele VGA adica video de pe tel. mobile.
    Cu formatul video de pe tel. mobil nu puteti face mare lucru, imaginea este foarte slaba si nu-l accepta nici macar softurile cele mari cum ar fi Canopus edius pro, Corel video studio , Sony vegass si multe altele.
    Singura sansa este Convertit, cu fotografiile nu-i nici o problema ,merge oriunde si la orice soft.
    Va las cu bine si unde nu stiti intrebati proprietarul acestui site sau blog mai cu seama , am vazut ca are experienta in domeniu.
    Succes la videoclipuri !

    Apreciază

  111. Cristi zice:

    Salut am nevoie de ajutor deci pun in video acolo pozele aduag efectele tot ce trebuie dar nu stiu cum sa pun muzica la video va rog mult ajutatima:((!!!

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      La fel de simplu cum faci si celelalte. Adauga muzica de unde adaugi si pozele, apoi o tragi pe linia timpului si ea singura se adauga unde trebuie. Salvezi tot si apoi te bucuri de capodopera realizata. Succese.

      Apreciază

  112. Victor zice:

    Eu pana acum am avut windows Xp si am facut videouri cu poze si muzica dar acum am Windows 7 si nu stiu cu ce program sa fac sau daka merge . Raspundetimi si mie va rog MS.

    Apreciază

  113. Alexutzy zice:

    Buna am citi tutorialul dar asta stiu acriunea cum o fac adica cum fac ca pozele sa se miste pozele dupa ritm

    Apreciază

  114. cristina zice:

    buna asi vrea sa stiu si io daca pot schimba melodia de la video si cum..va rog

    Apreciază

  115. Daniela zice:

    Multumesc pentru informatiile pe care le-am gasit aici …. m-au ajutat foarte mult . Am reusit sa fac primul meu filmulet pe care o sa-l postez pe blogul meu . Multumesc ^_^’

    Apreciază

  116. laurentiu zice:

    vreau un videoclip cu foto de a melea

    Apreciază

  117. Beto zice:

    Cam slab acest ”tutorial” pentru facut video pe movie maker. Windows Movie Maker este un program pentru creare video si multe altele care se instaleaza odata cu windowsul. Eu stiu foarte bine sa lucrez in el, doar materiale sa am insa ai uitat sa mentionezi ca pe cat e de simplu pe atat e de prost acest program. Cateva indicii ca sa iti demonstrez ca e cam prost: Termini video si stai cam 2 ore sa lucrezi pe el (depinde acum de ce vrei sa creezi) si iti da eroare cand vrei sa il salvezi. Sau daca reusesti sa il salvezi si ai creat un video de 2 minute, programul apoi iti ofera un video de 4 minute, care 2 minute este videoclipul tau si restul de vreo 2 minute ….nici imagine, nici sunet se deruleaza in continuare. Cel putin eu asta am patit cu el si mai sunt multe, probabil am omis eu si am facut vreo greseala insa daca sti despre ce este vorba si de ce apar aceste erori chiar te-as ruga sa imi spui. O zi faina!

    Apreciază

  118. marica jeanaa zice:

    cum sterg fundalul muzical al unui film editat in movie Maker, pentru a adauga un altul?
    Multumesc!

    Apreciază

  119. Mie imi apar pozele incetosate…bine`inteles dupa ce le pun in timeline…:| ca atunci cand le aduag din fisier in WMM sunt normale

    Si nu imi iese nici salvarea 🙂
    Imi puteti spune:)?
    Multumesc:)

    Apreciază

  120. Da pe aceala il folosesc si eu:)
    Si tot asa imi apar 🙂

    Apreciază

  121. Diana zice:

    Eu am vazut un film facut de cineva. In principiu ma descurc cu poze, muzica si de astea, dar la videoul de pe youtube erau niste efecte, pe care le`am cautat, da nu le`am gasit. Va las linkul si cine ma poate ajuta, va rog?
    http://www.youtube.com/user/foulmemories?feature=mhee#p/a/f/0/nzMe4y0ehXc

    Apreciază

  122. ionel T zice:

    Salut! Am facut filmuletul cu poze si secvente dintr-un film. Am setat sonorul melodiei mai jos pt a se auzi din secvente. Totul este ok cand il rulez in windows movie maker , sa vad daca merge, insa cand vreau sa il salvez(filmuletul) in computer nu o face. Pur si simplu, dupa ce am dat si ultimul next si imi apare banda care iti arata ca se incarca , dintr-o data fererastra se inchide. In computer se salveaza un fisier wma gol de cativa kb in loc de vreo 10 mb. Am scos secventele de film , 2 a cate 1o sec, si am lasat doar pozele cu melodia de fundal si asa il salveaza. Care este problema? Cum se poate remedia?
    Rog respectuos, celor ce au raspuns….Multumiri anticipate

    Apreciază

  123. DeDe. zice:

    Buna ma puteti ajuta si pe mine… Nu inteleg, pur si simplu . Am descarcat programul. Am observat tot : Import video, import pictures,dar nu stiu cum sa le folosesc. Adica… Exemplu: Vreau sa fac lyrics la melodia Milion Style – Miss fatty . Am intrat in paint, am facut lyrics ,dupa ce am intrat in Windows Movie Maker , si am pus melodia (fara videoclip) am incercat sa pun la secunda potrivita cate o imagine(lyric) . Insa nu merge!! Si ma dispera…

    Cine ma poate ajuta, imi trebuie neaparat sa stiu pana saptamana viitoare, caci sunt lidera undeva, si trebuie sa le prezentez un film , dupa care o sa le pun karaoke facut de mine.

    perfect.love23@yahoo.com

    Apreciază

  124. Elena s zice:

    Hmmm cum pot sa pun muzika in timp de arata pozele?Nu gasesk

    Apreciază

    • Ciprian Sarivan zice:

      Elena te ajut.
      Uita-te atent la articol, este bine explicat. Mergi incet, daca nu consulta si alte articole referitor la Movie Maker pe care le-am postat pe blog. Mult succes!

      Apreciază

  125. luxian0 zice:

    Pentru windows vista si 7 movie makerul trebuie downloadat si instalat de aici http://windows.microsoft.com/en-IN/windows7/products/features/movie-maker
    In windows 7 si vista movie makerul e mult mai complet, te ajuta mult mai mult

    Apreciază

  126. diana zice:

    De unde pot sa`l iau? de pe net nu ma lasa….x(

    Apreciază

  127. diana miron zice:

    salut cum pot sa salvez dar nu cum apare movie maker sa salvez ca o muzica ?

    Apreciază

  128. alin zice:

    eu cum pot face un clip? am windows 7 si chiar nu am idee cum se face. ma poate ajuta cineva?

    Apreciază

  129. KeiT zice:

    Eu cand dau play la melodie imi dispar imaginile j nu`j k sa fak :-s~X(X(

    Apreciază

  130. geo zice:

    cum pot pune in muvie maker doua poze intr-una singura?

    Apreciază

  131. geo zice:

    cum pot include in muvie maker doua poze intr-una singura?

    Apreciază

  132. larisa zice:

    Ciprian vreau sa stiu de ce atunci cand dau play nu se vad imaginile doar se aude muzica ??

    Apreciază

  133. adrian zice:

    salut ! am facut un filmulte cu poze in w movie maker si vreau sa il pun pe un cd pentru a-l vedea la dvd si nu stiu cum sa fac folosind nero .am nero 7 .imi trebuie ceva program pe convert sau cum fac ? cn ma poate ajuta?

    Apreciază

  134. Andreea zice:

    salut.! am si eu o problema
    m-am descurcat cu movie maker-ul am facut un filmulet cu poze si cu muzica pe fundal, dar cand dau save project si ma pune sa aleg unde sa il salvez dau save to..unde vreau eu si apoi mi-l salveaza dar in format movie maker. adica nu pot vizualiza filmuletul decat cu movie maker. se poate sa ii schimb formatul sa il pot vizualiza si cu alt program? de exemplu cu winamp sau bs player.?

    Apreciază

  135. Mie nu imi merge sa imi bag melodia in movie maker dar nush dc…..si scrie ((( 3 SUD EST – ALATURI DE INGERI.mp3 could not be imported. The selected file is not valid or is corrupted.))) si la orcice melodie scrie asa……….oare sa fie prea mare?:-?……….care ma ajuta:d

    Apreciază

  136. minion zice:

    Am facut un film din mai multe filmulete dar displayul ramane negru cand ii dau play! vreau sa vad un preview inainte sa-l salvez, filmul ruleaza dar nu se vede!

    Apreciază

  137. smiley zice:

    bun eu am adaugat toate alea si akm dupa ce se termina toate pozele mel o ia de la capat fara poze fara nimic

    Apreciază

  138. oana zice:

    este aasa de greu nu ma lasa sa pun poze nush cum sa fac sa descarc un videoclip si sa-l editez sau vreau sa tai mai multe partii din mai multe videoclipuri si sa le combin of e asa de greu

    Apreciază

  139. mihaela zice:

    buna cine are alt program de facut poze cu muzica sa mil dea si mie pe mess mihaela_claudia200

    Apreciază

  140. cristina andreea zice:

    km ai fakt?

    Apreciază

  141. angi zice:

    buna seara . am si eu o intrebare . cum pot sa scurtez durata filmuletului ? multumesc pentru raspuns

    Apreciază

  142. Tim zice:

    Am filmulete video si vreau sa fac un film cu fondal sonor prin ce program ar trebui lucract
    Va rog sa ma ajutati?

    Apreciază

  143. Ionut zice:

    salut, cum pot sa salvezi clipurile cu o claritate mai buna asa ca la tine?

    Apreciază

  144. Octavian zice:

    Ce melodii sa pun?Am facut filmul despre columna lui traian si nu stiu ce melodii se potriveste

    Apreciază

  145. gaby zice:

    buna …. am windows XP si am cautat in computer movie maker dar nu il gasesc am incercat sa si-l instalez dar nu merge ma puteti ajuta ???

    Apreciază

  146. mady zice:

    cum pot sa scriu pe poza in movie maker
    ajutor:(:((
    repede

    Apreciază

  147. adina zice:

    offf, am resit sa pun poze, muzica, nu reusesc sa scriu pe fiecare poza cate ceva, dau clik pe titles or credits, scriu si numai pe poze nu imi apare scrisu, va rog mult ajutati-ma :(((((

    Apreciază

  148. adina zice:

    gata, am reusit, multumesc

    Apreciază

  149. Kata zice:

    Salut…. am si eu o proglema….. merge totul perfect…. pot face orice vreau…. dar nu am claritate la filmuletze…. nu stiu de ce…. filmuletzele sunt filmate cu Fraps.
    Astept raspuns.
    Multumesc !

    Apreciază

  150. Beta zice:

    Felicitari d-;ui Ciprian si d-nei, d-rei Nicoleta. F. frumos a explicat totul pentru orice problema. Eu sunt o bunicuta de 60 de ani si am gasit Movie maker cand am apasat pe start la all programs si dintr-o joaca, pe bajbaite cu ajutorul traducatorului ca nu stiu l.engleza am reusit sa inteleg ce trebuie sa fac si am realizat un filmulet pentru mine. Am reusit sa sterg si melodiile care nu mi se potriveau cu delete apoi am pus altul. Un lucru nu inteleg si vreau sa ma ajutati sa-l lamuresc. Mi se intampla ca pe anumite portiuni imagine sa fie luata repede aproape ca nici nu se intelege ce este asta in conditiile in care sunt puse la aceleasi distante ca si celelalte imagini, eu sunt rabdatoare, nu ma grabesc si merg cu distantierul la fiecare imagine si o potrivesc ca marime sa fie la fel.Pentru ca am citit ca multi nu reusesc la sfarsit sa treaca spre finalitate dupa ce au salvat filmultetul in computer, sa stitit ca si eu de multe ori patesc asa, stau mult timp si pentru ca nu totdeauna am timp, atunci scot calculatorul din priza si-l pun imediat la loc pt. ca la mine se salveaza proiectul automat asa ca ma bazez pe acest fapt. Cand revin imediat imi incarca si trec la finish. Pe you tube nu stiu sa-l incarc dar am o prietena careia i-l trimit si ea face totul mai departe. Cu multumiri, astept raspuns.

    Apreciază

  151. adina zice:

    buna eu am facut un videoclip dar cand doresc sa-l deschid pe alt program(ex. winap)imi arata ca videoclipul are 00:00 ce ar trebuii sa fac ca si chiar atunci cand incerc sa-l postez pe youtube imi arata acelasi lucru

    Apreciază

  152. Giulia zice:

    Buna! Am si eu o intrebare…Am vazut ca se vorbeste mai mult de movie maker pt windows xp..Eu am Windows Live Movie Maker 2011 pt Windows 7…e putin diferit de celalalt, ce nu reusesc sa fac e sa schimb fundalul pozelor din negru in alta culoare.Merge numai pentru acele poze la care pun si text. Mai departe, nu ma lasa sa aleg alt fundal. Ce pot sa fac? multumesc..

    Apreciază

  153. dan zice:

    nu merge sa descarc nu stiu de ce

    Apreciază

  154. andreea zice:

    cn vrea sami faca si mie un movie maker plzzzzzzzzzzzzzzzz k yo nu stiu :X:X:: id mess yo_bombonyk21 plzzzzzzzzz

    Apreciază

  155. andreea zice:

    cn poate sa ma ajute si pe mn sa fac un movie maker plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz id mess yo_bombonyk21 plzzzzzzzzzzz

    Apreciază

  156. cornel zice:

    eu cum fac sa pun melodiile track??

    Apreciază

  157. Dj Pustiu zice:

    Super tare…. Marfa ..mi-am f multe video cu acest prog…ye Belea… f usor si f frumos…

    Apreciază

  158. andreea zice:

    meci ionut pt. rasp. bft si tie

    Apreciază

  159. andreea zice:

    cum pot sa fac sa imi mearga videoclipurile

    Apreciază

  160. andreea zice:

    mmeerrccii pptt.. ssffaatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  161. tutyfresh zice:

    va rog sa ma ajutati.. nush de unde sa downlloadez.. am downloadat de pe http://download.chip.eu/ro/download_getfile_ro_2263661.html?t=4ee0b9a9&f=/downloads/8446/MovieMaker2.6.exe&dl_type=dl_hs&sign=f3374fe5e2362bf027773ce351d63fc3
    windows movie maker 2.0 … lam gasit in descarcari lam deschis si mia aparut o pagina mika neagra goala si atata/// hel me pls

    Apreciază

  162. mihaitza zice:

    cand pun videoclipul pe youtube facut doar din poze si mzq zice ca nu merge pus pe youtube !! dc ????????????

    Apreciază

  163. Vasy zice:

    :)) Foarte USOR sunt EXPERT in toate programele Movie Maker, muvee Reveal, Sony Vegas 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10…. ;):>

    Apreciază

  164. marius zice:

    buna vreau sa fac un filmult si nu stiu cum ma ajuta cineva am windows 7 se poate

    Apreciază

  165. bubuxD zice:

    buna am citit si eu cate ceva din postarile voastre:) e bun movie maker dar pt unii e cam greu de folosit:-?? eu pt primul meu video care a fost o ,pot spune,destul de bun in ciuda asteptarilor mele:)) am folosit un program numit Movavi:) eu eram obisnuit sa folosesc Virtual dj pt a remiza melodii 🙂 dar noile versiuni itwi permit sa faci si video uri:)este destul de simplu sa folosesti aceste programe (parerea mea) pt ajutor ma gasiti la id meu: joky.style 😉 si multa bafta:)

    Apreciază

  166. Break zice:

    Deci ajutati-ma si pe mine imi da o eroare cand dau la capture imi zice gen ,,The file C/Documents and Setings/Ciprian/Dekstop/2012-01-19.16.10.463gp(fiind filmuletul) is not supported file tipe, and i cannot be importd into Windows Movie Maker. Filmuletul este deschis cu BS Player dar am incercat si cu VLC media player am nevoie de un raspuns repede

    Apreciază

  167. Breakkk zice:

    Deci ajutati-ma si pe mine imi da o eroare cand dau la capture imi zice gen ,,The file C/Documents and Setings/Ciprian/Dekstop/2012-01-19.16.10.463gp(fiind filmuletul) is not supported file tipe, and i cannot be importd into Windows Movie Maker. Filmuletul este deschis cu BS Player dar am incercat si cu VLC media player am nevoie de un raspuns repede…..

    Apreciază

  168. denis zice:

    buna vreu sa te ntreb prin windows mwdia Plaer poti sa pui poze cu cintec?

    Apreciază

  169. andreea zice:

    Ceaw…….te rog imi spui shi mie decy am reusit tot dar vreau sa pun muzika……o muzika la toate pozele sa fie….ma intelegy?:(:(

    Apreciază

  170. jhonson zice:

    eu am clipuri filmate cu tel.si unele se vad pe orizontala.cum pot sa le intorc ca pe niste poze sa se vada bine

    Apreciază

  171. jhonson zice:

    eu am clipuri filmate cu tel si unele se vad pe orizontala.cum pot sa le intorc?ca pe niste poze sa se vada in picioare

    Apreciază

  172. valy zice:

    buna ziua …daca ma puteti ajuta si pe mine,cum sa fac un filmulet cu poze animate(gif)…am mai facut filmulete dar cu poze normale..sincer la acelea am folosit muveeReveal..e mai usor …acum am incercat cu movee maker sa fac cu poze animate dar in filmulet pozele apar fixe(normale)..daca ma puteti ajuta…multumesc anticipat..

    Apreciază

  173. printzu.minune zice:

    daca nu va pricepe-ti la ce il mai folosi-ti ,ma refer la cei care pun intrebari :))))

    Apreciază

  174. sorin zice:

    Salut
    Windous 7 starter are wmv ?
    S-au wmv este compatibil cu starter /
    Cu respect.

    Apreciază

  175. ana zice:

    cum sa pun cate un text la fiecare imagine?

    Apreciază

  176. ana zice:

    va rog sa-mi ziketi cum sa adaug un text la fiecare imagine?

    Apreciază

  177. olga zice:

    ajutatima va rog mult spunetimi cum sa pun muzica in videoclipul meu

    Apreciază

  178. olga zice:

    va rog ajutatima si spunetimi cum sa pun muzica in videopclip

    Apreciază

  179. maria valentina zice:

    Se po pune si pe facebook aceste video facute cu movie maker?eu am incercat dar nu prea merge.astept raspuns.va multumesc

    Apreciază

  180. oana andreea zice:

    mie nu imi da voie sa instalez windows media maker……il descarc si cand vreau sa-l instales nu imi da voie.imi da ssi mie cineva un raspuns?

    Apreciază

  181. claudia zice:

    ma numesc claudia si as dori sa-i multumesc nicoletei caci fara ajutorul ei nu as fi reusit sa invat cum sa fac un clip multumesc

    Apreciază

  182. liudmila zice:

    salut…ma ajutati si pe mine …eu am windows 7 da nu are programa movie maker..de unde sa gasesc aceasta programa….am cautat da nu gasesc…ma ajutati va rog mult

    Apreciază

  183. David zice:

    am facut un film si nuj cum il salvez si unde se salveaza ma poti ajuta am nevoie urgent de ajutor
    am windows 7 si am downloadat de pe google Movie maker ce ar trebui sa fac
    cu respecte,David

    Apreciază

  184. mihaela zice:

    vreau si eu sami fac un videoc

    Apreciază

  185. cezar zice:

    dar cum sa fac pe windows 7 ????

    Apreciază

  186. ionutz zice:

    Sall sunt ionutz

    Apreciază

  187. ingerasingeras zice:

    Mie mi se salveaza doar un minut :(( Cum fac sa mi se salveze tot?

    Apreciază

  188. 13.06..2012 zice:

    La mine nu este Windows Maker …unde pot sa-l gasesc pt a face e doresc/..?

    Apreciază

  189. andreiy zice:

    unde se salveaza filmuletu ..ca eu am dat acolo sus unde apare o discheta 😀 ..si mi`l deschide tot cu WMM si as vrea sa se deschida de ex cu Windows Media Player..

    Apreciază

  190. egipt zice:

    Care sunt pasii pentru captarea unei inregistrari cu camera web, folosind Moviemaker?Cum salvez?

    Apreciază

  191. Dede zice:

    cum pot modifica un fisier din movie maker in bs player ca imi cere niste codecuri sau nu neaparat sal transfosrm dar nu pot sal postez pe fb si eu tocmai asta vreau …..va multumesc

    Apreciază

  192. Gaabriel zice:

    Sal ma poti ajuta te rog?..m-am inecat ca tiganu la mal..unde dau Finish Movie ca nu vad unde scrie asta de nici o culoare

    Apreciază

  193. salut! imi ajuta si mie cineva va rog!! in slide nou am introdus text…dupa care am hotarit ca e mai bine sa las numai imaginea, am sters slide-ul si dupa am aplicat iar imaginea dar textul a ramas. cum sa scap acum de acest text???????

    Apreciază

  194. adrian zice:

    am folosit si eu movie maker sa editez un videoclip…clipul aare cam 7 min.dupa asta am dat la salvare film si a aparut ceva gen „”pasul 1 din 1:0% sa terminat””
    si nu se incarca deloc….este normal,poate dura asa mult?

    Apreciază

  195. miha zice:

    eu nu stiu unde sa pun melodia…ma puteti ajuta?

    Apreciază

  196. flory zice:

    am pus tot si musica si imagini si tot ce trebuie si cand ii dau save my compuet se inchide si nu gasesc nicaieri precum k s’a salvat ceva..ce pot face?

    Apreciază

  197. Rodica zice:

    Mie nu-mi iasa slide transition. Am urmat pasii dar nu vrea. Mai exista vreun secret?

    Apreciază

  198. Dana zice:

    Dupa ce adaug efectele de tranzitie durata pozelor se scurteaza si sfarsitul pozelor nu mai corespunde cu sfarsitul muzicii.Fac eu ceva gresit? Cum corectez asta fara sa modific durata muzicii?

    Apreciază

  199. RazvanN zice:

    ma eu nu pot baga effect in video nu stiu ce are 😐 ..Si cum scurtez limita de timp la film eu vreau de 2 min si filmu e de 15 min 😐

    Apreciază

  200. ajutatzi va rog frumos shi pe mine…….. spunetzimi kum sa pot face un singur cintec din mai multe bucati taiate din alte melodii…………am nevoie urgent de ajutorul celor kare stiu deja…….multumesc anticipat :*

    Apreciază

  201. negonic zice:

    Dar si LIMBA ROMANA va este complet straina ?De ce o tot stalciti ? Nu aveti putin respect pentru voi si limba pe care o vorbiti ?

    Apreciază

  202. ela zice:

    nu stiu sa fac un video ,cum sa procedez..:-(

    Apreciază

    • Popovici Terente zice:

      Am pus si eu o intrebare dar nu gasesc raspuns. Folosesc si eu MOVIE MAKER după ce l-am desc. Totul merge perfect pana la salvare. Se salveaza doar muzica restul este totul negru. Am avut inainte Windows 7 ultimate si a mers perfect. Acesta a ,,picat,, si mi-a instalat un prieten Windows 7 Enterprise. Acum mi se intâmpla acest lucru. Mentionez ca am incercat toate tipurile de formate . Astept un raspuns. Multumesc

      Apreciază

  203. Mary zice:

    cum sa fac un clip din bucati de video , adica sa iau o bucata dintr-un clip , o alta din altul etc ….si sa fac un sigur video , eventual mai lung?

    Apreciază

  204. T.Popovici zice:

    Folosind windows 7 ultimate movie maker a mers perfect. Acum am windows 7 entreprise. Merge totul bine, dar nu se salveaza decât sunetul tot fisierul salvat este negru. Rog daca poate stie cineva care ar fi cauza. Multumesc.

    Apreciază

  205. Anto zice:

    Am si eu o intrebare , de ce nu mi se vad pozele cand le pun in timeline , melodia cand ii dau play se aude dar pozele nu se vad, se vede negru pe video. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc.

    Apreciază

  206. Andreea zice:

    heyy!! buna ! Am cautat in laptop la Start windows movie maker dar nu l-am gasit si de descarcat nu merge . Ce trebuie sa fac? ajutor ,, va rog 😦

    Apreciază

Lasă un comentariu